Haircon2024

TIME
EVENT
DURATION
NAME OF SPEAKER
8:00- 9:00 Am
Breakfast With Experts
1 Hour
PRP
Dr Sukhbir Singh
FUT Technique
Dr Manoj Khanna
Implanters
Dr Shalini Malhotra
FUE Technique
Dr Seema Garg
SMP
Dr Preeti Saraswat
Graft Preservation
Dr Anil Garg
Staff Training And Management
Dr Venkataram Mysore
Female Hair Transplant
Dr Aman Dua
Pharmacotherapy In Hair Transplant
Dr Sandeep Sattur
Managing Complications Of HT
Dr Sumit Agarwal
Session 8
Diagnosis Of Hair Loss

Learning Objectives

Various Tools That Aid In Reaching To A Correct Diagnosis

Moderator

Dr Aniketh Venkataram

TIME
EVENT
DURATION
NAME OF SPEAKER
9:05- 9:12 Am
History Taking -What Not To Miss
7 Mins
Dr Vasan
9:13- 9:20 Am
Examination Of A Patient With Hairloss
7 Mins
Dr Urvashi Chandra
9:21-9:28 Am
Trichoscopy- An Essential Tool
7 Mins
Dr Nirmal B
9:29-9:36 Am
Scalp Biopsy In Hair Practice
7 Mins
Dr Uma
9:37-9:47 Am
Discussion
10 Mins
9:48 to 9:55 am
Sponsored session-Renewcell Cosmedica- Y Cell PRP
8 Mins
Dr. Sasikumar