Haircon2024

Session 16
Miscellaneous Topics

Moderator

Dr Suneet Soni

TIME
EVENT
DURATION
NAME OF SPEAKER
11:10 - 11:20 Am
Marketing & Branding In Trichology Practice- Tips & Tricks
10 Mins
Dr Piyush Borkhataria
11:21 - 11:28 Am
Scalp Micropigmentation
7 Mins
Dr Sunil Mishra
11:29- 11:39 Am
Hair Systems And Other Camouflage Methods
10 Mins
Dr Govindaraj Surgical Oncologist/ Entrepreneur In Hair Systems
11:40- 11:47 Am
Role Of Smoking In Hair Loss
7 Mins
Dr Aditya Gupta
11:48- 11:55 Am
Hair Care Products
7 Mins
Dr Sapna Parekh
11:56- 12:03 Pm
How To Tackle Gen Z Patient Queries
7 Mins
Dr Madhuri Agarwal
12:04 - 12:11 Pm
Sponsored Session - Cipla
7 Mins
Dr. Niranjana Raj
12.12 - 12.22 Pm
Discussion
10 Mins