Haircon2024

Session 14
Recent Advances In Hair Restoration

Learning Objectives

To Understand Regenerative Medicine And Biological Concepts In Hair Restoration

Moderator

Dr Sandeep Sattur

TIME
EVENT
DURATION
NAME OF SPEAKER
4:01- 4:15 Pm
PRP In HT- Where We Are And Where We Are Heading!
15 Mins
Dr. Suruchi Garg
4:16- 4:26 Pm
Genetic And Epigenetic Influences On Hair Follicle
10 Mins
Dr Nilofer Farjo
4:27- 4:39 Pm
Follicular Stem Cell Suspension And SVF Nanofat – A Novel Treatment
12 Mins
Dr Nitin Jain
4:40- 4:50 Pm
Sponsored Talk-Zydus- GroFactor
10 Mins
Dr Parthiban

Jury For Debate

Dr (Prof). C R Srinivas

TIME
EVENT
DURATION
NAME OF SPEAKER
4:51- 5:40 Pm
Regenerative Treatments- Hype Or Hope? Point /Counter Points
50 Mins
Dr Venkataram Mysore, Dr Sandeep Sattur, Dr Ganesh Krishnan, Dr Nilofer Farjo, Dr. Suruchi Garg.
5:41- 5:51 Pm
Sponsored Talk-Eris Oaknet-Clobetasol Shampoo in Practice
10 Mins
Dr (Prof) C.R. Srinivas
6:00 – 7:00 Pm
GBM
8 Pm onwards
Gala Dinner