Haircon2024

TIME
EVENT
DURATION
NAME OF SPEAKER
8:30 - 8:45 Am
Inaugural Speech by The AHRS President
5 Mins
Dr Aman Dua
Welcome Address By Organizing Chair
5 Mins
Dr Kumaresan
Welcome Address By Scientific Chair
5 Mins
Dr Mayank Singh
Session 1
Consultation And Decision-Making Skills In HT

Learning Objectives

Dealing With Unrealistic Expectations And Knowing When Not To Operate

Moderator

Dr Ganesh Krishnan

TIME
EVENT
DURATION
NAME OF SPEAKER
8:45 - 8:52 Am
Art Of Matching Patient Expectations With Reality
7 Mins
Dr. Sandeep Sattur
8:53 - 9:00 Am
Planning HT For Patients Younger Than 25 Years - When And How
7 Mins
Dr Kapil Dua
9:01 - 9:08 Am
Planning HT For Grade 6 And 7 With FUE And Body Hair
7 Mins
Dr Anil Garg
9:09 - 9:16 Am
Planning HT For Grade 6 And 7 With Combination Of FUT And FUE
7 Mins
Dr Manoj Khanna
9:17 - 9:24 Am
Planning HT For Female Patients- When And How
7 Mins
Dr Suneet Soni
9:25 - 9:40 Am
Discussion
15 Mins